Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

Ένας μεταξένιος έρωταςΜια απίθανη περιπλάνηση στα βάθη της Ασίας, ένας έρωτας στα όρια του ονείρου, ένας ύμνος στην ακατανίκητη έλξη και την ηδονή, μια ιστορία που δεν μπορεί παρά να μείνει αξέχαστη, καθώς η ομορφιά και το θαύμα της ζωής υπερβαίνουν την αλήθεια και το ψέμα.

Ένα ταξίδι που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο από τη Γαλλία στην άλλη άκρη του κόσμου. Μια σύζυγος που περιμένει υπομονετικά. Ένας ταξιδευτής που λατρεύει τη σύζυγό του αλλά μαγεύεται για πάντα από μια κοπέλα στα βάθη της Ασίας που του γράφει: «Γύρισε πίσω, αλλιώς θα πεθάνω». 


"Μετάξι"
Πρεμιέρα: 06 Φεβρουαρίου 2013
Θεατρική Διασκευή - Σκηνοθεσία: Μαριάννα Κάλμπαρη
Σκηνικά-Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Βοηθός σκηνοθέτη: Μιχάλης Κωνσταντινίδης
Παίζουν: Μαρίνα Καλογήρου, Μάνια Παπαδημητρίου, Βάλια Παπαχρήστου, Αντώνης Φραγκάκης
Παραγωγή: Γιώργος Λυκιαρδόπουλος-Λυκόφως

Από 6 Φεβρουαρίου 2013 στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων του Λευτέρη Βογιατζή
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη 19.00, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21.00, Κυριακή 20.00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 
Κανονικό: 18 ευρώ
Φοιτητικό, νεανικό έως 23 ετών, κάτοχοι κάρτας ανεργίας, άνω των 65: 12 ευρώ
Μειωμένο 15 ευρώ (Τετάρτη - Πέμπτη)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
90 λεπτά
ΘΕΑΤΡΟ ΟΔΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ - Κυκλάδων 11 και Κεφαλληνίας, Κυψέλη, τηλ. 210 8217877

ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο Ερβέ Ζονκούρ ζει σε μια μικρή πόλη της Γαλλίας και κάνει ένα ασυνήθιστο επάγγελμα: αγοράζει και πουλάει μεταξοσκώληκες. Για την ακρίβεια, αγοράζει αυγά μεταξοσκώληκα από τη Συρία και την Αίγυπτο και τα πουλάει στους παραγωγούς μεταξιού της πόλης του. Παντρεμένος με την Ελέν, ζει μια ζωή ήσυχη. Ο Ερβέ Ζονκούρ είναι από τους ανθρώπους που αγαπούν να «παρευρίσκονται στη ζωή τους, θεωρώντας ανάρμοστη οποιαδήποτε φιλοδοξία να τη ζήσουν».
Ομως, το 1861, οι μεταξοσκώληκες σε όλο σχεδόν τον κόσμο μολύνονται από μια επιδημία. Ο Ερβέ Ζονκούρ καλείται να ταξιδέψει «μέχρι το τέλος του κόσμου», στη μακρινή Ιαπωνία, προκειμένου να αναζητήσει υγιή αυγά. Μόνο που αυτό το νησί είναι κλειστό στον έξω κόσμο εδώ και διακόσια χρόνια. Οι ξένοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι και οι Ιάπωνες δεν πουλούν ποτέ τα αυγά μεταξοσκώληκά τους... Παρ΄όλα αυτά, ο Ερβέ Ζονκούρ θα ξεκινήσει μια σειρά από επικίνδυνα και περιπετειώδη ταξίδια σε αυτόν τον «αόρατο» τόπο. Εκεί θα συναντήσει μια κοπέλα που θα ξυπνήσει μέσα του έναν έρωτα πρωτόγνωρο, που θα αλλάξει όλη του τη ζωή... Για πάντα.


Πηγή: inews
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου